AuraBiljardi - biljardia Turussa jo vuodesta 1988

AuraBiljardi on jokaisen biljardista kiinnostuneen ykköspelipaikka Turussa

Vuonna 1988 perustettu AuraBiljardi on vakiinnuttanut asemansa vuosien saatossa niin satunnaisten viihde- kuin kilpapelaajienkin keskuudessa. Viihtyisät tilamme löytyvät Turun ydinkeskustasta Yliopistonkadun varrelta, vain 99 askelta torilta.

Meille ovat tervetulleita pelaamaan kaikentasoiset pelaajat. Tarjoamme yksilö- ja ryhmäopastusta biljardin saloihin sekä räätälöityjä pelipaketteja tarjoiluineen esimerkiksi koululais-, opiskelija- ja yritysryhmille. Pelaamisen ohella voi nauttia AulaBaarin tarjoiluista - listaltamme löytyy pikkunälkään sämpylöitä, pizzapaloja, kahvileipää. Meillä on myös laaja olut ja siiderivalikoima sekä A-oikeudet.

Yhteydessämme toimii biljardiseura AuraBiljardi Turku. Tiloissamme järjestetään niin Suomen Biljardiliiton virallisia kilpailuja kuin myös vapaamuotoisia viikkokisoja. Meiltä löytyy myös muuta ajanvietettä: Darts, screen, pokeripöytä vapaaseen asiakaskäyttöön, lautapelejä, korttipelejä sekä paljon muuta iltapäivän sekä illan ratoksi! 

Tervetuloa pelaamaan ja viihtymään biljardin maailmaan!

Liity klubijäseneksi ja pelaa entistäkin edullisemmin. Voit myös ilahduttaa ystävää antamalla hänelle peliaikaa lahjakortilla!

Ota yhteyttä